utorok, 30 apríla, 2024
ÚvodAplikácieAndroid a iOSTop 10 - Najlepšie aplikácie na vytvorenie qr kódu zadarmo

Top 10 – Najlepšie aplikácie na vytvorenie qr kódu zadarmo

QR kód je dvojdimenzionálny čiarový kód, ktorý môže byť načítaní smartfónmi, čítačkami qr kódov alebo inými zariadeniami. Skladá sa z malých čiernobielych štvorcov usporiadaných do štvorcovej matice. QR kód môže obsahovať rôzne typy informácií ako text, url adresa, obrázok, kontaktné informácie, telefónne čísla alebo pripojenie k wifi sieti. Qr kódy boli vyvinuté pre automobilový priemysel kvôli zrýchleniu logistiky, ale časom sa ich použitie rozšírilo. V prípade, že máte záujem si vytvoriť váš vlastný qr kód, tak potom uvedených 10 generátorov qr kódov vám k tomu pomôže.  

Zvoľ top desiatku

Card image cap
(1)

Beaconstac

Beaconstac ponúka pokročilý generátor qr kódov, v rámci ktorého si môžete vytvoriť qr kód s telefónnym číslom, sociálnymi kontami, app-kou, pdf-kom alebo url adresou. K dispozícií mate viacero vizuálnych štýlov qr kódu.

Card image cap
(1)

Go QR

Go QR je šikovaná online aplikácia na vytvorenie qr kódu bez potreby registrácie sa na stránke. Do QR kódu môžete zadať sms-ku, email alebo geolokáciu špecifického miesta ak poznáte zemepisnú šírku a dĺžku.

Card image cap
(0)

QR.io

Qr.io je populárna aplikácia na tvorbu qr kódov, ktorá je používaná mnohými významnými zahraničnými firmami. Ponúka široké spektrum možností úprav QR kódu s tým, že na výber máte free a premium verziu tohto nástroja.

Card image cap
(0)

QR maker – Android

Tvorič QR kódov tentoraz pre Android operačné systémy vám poskytne širokú ponuku nástrojov na vyšperkovanie vášho qr kódu. Ak máte záujem o app-ku do vášho android mobilu, tak potom tento tvorič je viac ako ideálny pre vás.

Card image cap
(0)

Bitly

Qr kód generátor od Bitly patrí medzi tie pokročilejšie. Na výber je free a premium verzia tohto nástroja s tým, že môžete požiadať o API tohto nástroja, poprípade môžete hromadne a automaticky tvoriť qr kódy.

Card image cap
(0)

QR code monkey

Qr code monkey je jednoduchý a prehľadný nástroj na generovanie qr kódov, v rámci ktorého môžete upravovať farby qr kódu, pridať logo alebo meniť dizajn malých štvorčekov v qr kóde. Na stránke je možná registrácia pre prístup k dodatočným funkciám tohto nástroja.

Card image cap
(0)

QR stuff

QR stuff je ďalší šikovný tvorič qr kódov, ktorý je zadarmo a bez žiadnych obmedzení. Do qr kódu môžete zadať základné údaje ako text, url, sms, telefónne číslo, alebo odkaz na platbu paypalom, itunes linky poprípade dropbox prílohy.

Card image cap
(0)

My QR code Generator – iOS

Ak hľadáte možnosť ako vytvoriť qr kód v rámci vášho smartfónu od Apple, tak potom vás táto aplikácia určite nesklame. S tisícami pozitívnych recenzií si môžete byť istý, že v rámci vášho iPhone si bezproblémovo vytvoríte krásny qr kód.

Card image cap
(0)

Canva

Qr kód generátor od Canvy je unikátny v tom, že ho môžete priamo zakomponovať do vizitky, letáku alebo iného propagačného materiálu, keďže Canva je jedna z najznámejších stánok na úpravu grafických šablón.

Card image cap
(0)

Vectorization

Vectorization je webstránka ponúkajúca množstvo rôznych nástrojov, mimo ktoré patrí aj QR kód generátor. Tento generátor síce patrí medzi tie jednoduchšie, ale výhodou je, že sa nemusíte registrovať na stránke, aby ste si vytvorili vlastný qr kód.

ARGO
ARGOhttps://www.argo.sk
Výbery najlepších aplikácií, filmov, hier a hudby. V prípade, že chcete mať vašu vlastnú top 10-ku na Argu, tak nám napíšte na www.argo.sk@gmail.com
PODOBNÉ PRÍSPEVKY

POPULÁRNE PRÍSPEVKY

ORIGINÁLNA POTLAČ