utorok, 30 apríla, 2024
ÚvodNakupovanieTop 10 - Najlepšie banky na Slovensku

Top 10 – Najlepšie banky na Slovensku

Na Slovensku pôsobí 14 zahraničných bánk a 12 bánk so sídlom v rámci Slovenska. Hlavnou úlohou bank je poskytovanie úverov a prijímanie vkladov. Banky sú akciové spoločnosti a existujú medzi nimi rozdiely ako napríklad vo výške ponúkaných úverov, úrokov, cien za bežný účet prípade sporiaci účet alebo v ponuke hypoték a iných foriem pôžičiek.

Zvoľ top desiatku

Card image cap
(2)

VUB banka

VUB banka je druhá najväčšia banka na Slovensku so svojimi 128-mimi pobočkami. Portfólio služieb VUB banky je naozaj široké. Zahŕňa hypotekárne úvery, spotrebné úvery, splátkový predaj, firemné bankovníctvo, poradenstvo, depozitné/platobné produkty, lízing, faktoring, spotrebiteľské a zahraničnoobchodné financovanie..

Card image cap
(2)

Fio banka

Fio banka ponúka bankový účet zadarmo bez žiadnych skrytých požiadaviek. Patrí medzi najväčších online obchodníkov s cennými papiermi v rámci Česko-Slovenska. Služby Fio banky zahŕňajú vedenie bežných/termínovaných účtov, investovanie do akcií/ETS/Futures, poskytovanie úverov atď...

Card image cap
(1)

Unikredit banka

Unikredit banka vznikla spojením Živnostenskej banky a HVB banky. Táto banka sa zaraďuje medzi najsilnejších hráčov v oblasti projektového, korporátneho, exportného a štruktúrovaného financovania. Unikredit banka okrem iného ponúka služby v rámci financovania projektov zo štrukturálnych fondov EU.

Card image cap
(1)

Slovenská sporiteľňa

Slovenská sporiteľňa je jedna z najstarších bank na Slovensku s dlhou tradíciou v rámci sporiteľníctva. V ponuke ich služieb patrí vedenie bežných účtov, termínovaných vkladoch, alebo poskytovanie úverov. Banka ide s dobou a svojim klientom prináša nový moderný internetbanking prepojený s mobilnými aplikáciami.

Card image cap
(1)

365 banka

365 banka ponúka bankový účet bez mesačných poplatkov a s veľkým množstvom doplnkových služieb. Priamo v banke si viete zriadiť investičné sporenie. 365 banka ponúka bezkontaktný výber z ich 221 bankomatov po celom Slovensku, čiže na výber peňazí vám stačí mobil alebo smart hodinky.

Card image cap
(1)

J&T Banka

J&T banka sa zameriava na náročnejších klientov, ktorí chcú zhodnotiť a ochrániť svoj majetok pred ekonomickými vplyvmi a legislatívnymi zmenami. J&T banka ponúka správu majetku, nákupníctvo alebo obchod s cennými papiermi poprípade lifestyle manažment.

Card image cap
(2)

Tatra banka

Tatra banka je prvou súkromnou bankou na Slovensku. Zameriava sa na inovácie, aby svojim klientom mohla ponúknuť služby s vyššou pridanou hodnotou. Tatra banka získala viac ako 200 ocenení, pričom je lídrom v oblasti asset manažmentu, firemného a privátneho bankovníctva.

Card image cap
(1)

Mbank

Mbank služby využíva skoro 4 milióny zákazníkov, čo ju zaraďuje medzi popredné finančné domy v Strednej Európe. Mbank ponúka účet zadarmo s tým, že v rámci mesiaca musíte minúť určitý obnos peňazí a taktiež aj sporenie s 1 % úrokom.

Card image cap
(0)

Raiffeisen banka

V Raiffeisen banke si viete jednoducho a rýchlo zriadiť účet bez poplatkov za vedenie. Navyše spolu s účtom získate neobmedzene výbery a vklady hotovosti na pobočke, výbery z bankomatov Tatra banky, platobné karty pre celú rodinu a ďalšie výhody. V banke si viete vybaviť pôžičku do pár minút a ešte k tomu získať odmenu za jej splácanie.

Card image cap
(0)

Prima banka

Prima banka sa zaraďuje medzi najrýchlejšie rastúce retailové banky na Slovensku. Patrí medzi 3 najväčšie banky v rámci Slovenska so svojimi 120-timi pobočkami v 79 okresoch. Pre Prima banku je podstatná férovosť, rýchlosť, výhodnosť a jednoduchosť.

ARGO
ARGOhttps://www.argo.sk
Výbery najlepších aplikácií, filmov, hier a hudby. V prípade, že chcete mať vašu vlastnú top 10-ku na Argu, tak nám napíšte na www.argo.sk@gmail.com
PODOBNÉ PRÍSPEVKY

POPULÁRNE PRÍSPEVKY

ORIGINÁLNA POTLAČ